Balletschool Schagen

Leerlingen van Balletschool Schagen dansen tijdens de Uitmarkt Schagen zes fascinerende choreografie├źn ontworpen door docenten en leerlingen in alle dansstijlen die de balletschool biedt. Ze zullen het publiek verrassen vanaf 14.35 uur op het Ponton in de Slotgracht.

Als eerste dansen de Niveau Plus jongeren een spectaculaire spitzendans die zij samen met docent Anette Baaren ontwierpen op muziek uit Coppelia. Daarna dansen de vorstelijke vlinders een choreografie van docent Lisanne Swart op muziek van Alexis Ffrench.  Army Dreamers van Kate Bush is de muziek waar Jazz-jongeren vervolgens op gaan dansen en waar docent Jantine Nierop een choreografie voor ontwierp.

Daarna dansen Pardans en Pardeux eerst Familiar in een choreografie van Babette de Ruijter en Jade Kuiper op muziek van Agnes Obel en vervolgens Peaches Ettitude van Finneas in een choreografie van Fee Meereboer. Spetterend sluitstuk zijn de Urban mix-jongeren in een choreografie van Iris Donker op muziek van Beyonce.

Zo verrast dat je ook jazz, klassiek/spitzen of Urbanmix lessen wilt volgen bij Balletschool Schagen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel op app 06 13 63 67 69 of ga naar www.balletschoolschagen.nl

Terug